Lakásfelújítási támogatás 2021
Minden, amit a részletekről tudni kell...

Alumínium belső tokos redőnyök - AblakPláza Nyílászáró Szakkereskedés

Alumínium belső tokos redőnyök

Alumínium belső tokos redőnyök

Abban az esetben, amikor még tervezés alatt áll a házunk, legjobb választás a redőny tok áthidalók, ablakra építhető redőny rendszerek vagy vakolható tokos redőny tervezése.

Belső tokos alumínium redőny előnyei:

Hőhíd mentes építkezés biztosítása redőnnyel kombinálva, valamint a redőny az ablakba nem takar be, nem vesz el a fényből.

Az újonnan épült társas vagy családi házakban egyre gyakoribb megoldás, hogy az ablak fölé elé már előre beépítik valamelyik típusú redőny tokot, az építtető cégek. De a redőny általában nem kerül beépítésre, a lakóknak megmarad a választási lehetőség, hogy redőnnyel (alumínium, vagy műanyag) vagy más árnyékolóval szerelje fel új otthonát.

Az úgynevezett belső tokos redőny rendszerekbe csapatunk az évek során nagy tapasztalatot szerzett az ilyen munkák kivitelezésében. Rendkívül fontos, hogy 5-6 fajta redőnytok típusban kizárólag csak a megfelelő műszaki tartalmat építjük be. Az ügynevezett őszvér vagy tákolt megoldások hibája, hogy ezekben a redőny tokokban az elemeknek (tengely, tárcsa, csapágy) a felcserélése semmiképp nem ajánlott, mert ezek a redőnytokok nyugat Európában kifejlesztett piacvezető technológiák, ezért a legóhoz hasonlóan illeszkednek egymásba az alkatrészek. Ezek felcserélésével nem kapunk hosszú távú kiváló minőséget.