Lakásfelújítási támogatás 2021
Minden, amit a részletekről tudni kell...

Szolgáltatásaink - AblakPláza Nyílászáró Szakkereskedés

Szolgáltatásaink

A tökéletes nyílászáró megtalálásának első és legfontosabb lépése az igények pontos meghatározása és a lehetőségek, a beépítési helyszín felmérése.

A felmérés alkalmával szakembereink pontosítják az Ön igényeit, majd a helyszín felmérésével meghatározzák a lehetőségeket és utána elkészítik az ön személyre szabott árajánlatát

Továbbá gondoskodunk a nyílászárók és kiegészítőinek (redőnyök, redőnymotorok, párkányok, szúnyoghálók, zsalugáterek…) optimális alkalmazásában az Ön igényeinek figyelembevételéve

A nyílászárók tökéletes működéséhez elengedhetetlen a szakszerű beépítés. Kollegáink több tízéves szakmai és ügyfélkezelési tapasztalatainak köszönhetően a legkorszerűbb beépítési technológiákkal, eszközökkel és kiemelt udvariasságával segítik a gyors és szakszerű beépítést.

Elvégezzük továbbá a nyílászárók kiegészítőinek (redőnyök, redőnymotorok, párkányok, szúnyoghálók, zsalugáterek…) szakszerű elhelyezését, beüzemelését a nyílászáró felmérési munka eredményeinek és az Ön igényeinek figyelembevételével.

Az energiatakarékosság és a külföldi beépítési technológiák irányvonalának követésének eredményeképpen RAL beépítést is felkínálunk kedves ügyfeleinknek

Felmérés

Kollegáink több tízéves szakmai és megrendelői tapasztalatainak köszönhetően a legkorszerűbb felmérési technológiákkal és eszközökkel és kiemelt udvariasságával állnak rendelkezésükre akár helyszini árajánlatkészítéssel is.

Ablakdoktor

Cégünk foglalkozik márkafüggetlen javítással is, legyen szó redőnyzsínor cseréről, lamellacseréről, vasalatcseréről, ablakbeállításról, üvegcseréről vagy más nem garanciálís javításról. Kollegáink több tízéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek ezért a régebbi nyilászárojának a javítására biztos találnak megfelelő megoldát.

Tanácsadás

Ha eljött az ideje a nyílászáró cserének akkor megpróbálunk most segítségére lenni, hiszen tudjuk a nyílászáró csere nem egy egyszerű döntés.

Ebben próbálunk meg önnek segíteni és tanácsot adni, hogy ön minél könnyebben és gyorsabban tudjon dönteni ebben a rohanó világban. Segítőkész és és több éves szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáink állnak az önök rendelkezésére. Hívjon bennünk bátran és mi segítünk!

Árajánlat készítés

Kollégáink segítenek önnek eligazodni az ablakok útvesztőlyében. Akár több árajánlat készítése több profilból és márkából. Nekünk az a legfontosabb hogy ki tudja választani az önnek legmegfelelőbb megoldást.

Bontás-Szerelés-Visszajavítás

Kollegáink több tízéves szakmai és a legkorszerűbb beszerelési és bontási technológiákkal és eszközökkel állnak rendelkezésükre. Igény esetén teljeskörű kivitelezést is végzünk (bontás, szerelés, visszajavítás,kőmüvesmunka, szemételszállítás)