Lakásfelújítási támogatás 2021
Minden, amit a részletekről tudni kell...

Műanyag belső tokos redőnyök - AblakPláza Nyílászáró Szakkereskedés

Műanyag belső tokos redőnyök

Műanyag belső tokos redőnyök

Abban az esetben, amikor még tervezés alatt áll a házunk, legjobb választás a redőny tok áthidalók, ablakra építhető redőny rendszerek vagy vakolható tokos redőny tervezése.

Előnyei:

Hőhíd mentes építkezés biztosítása redőnnyel kombinálva, valamint a redőny az ablakba nem takar be, nem vesz el a fényből.

Az újonnan épült társas vagy családi házakban egyre gyakoribb megoldás, hogy az ablak fölé már előre beépítik valamelyik típusú redőny tokot, az építető cégek. De a redőny általában azért nem kerül beépítésre, mert a lakóknak megmarad a választási lehetőség, hogy redőnnyel vagy más árnyékolóval szerelje fel új otthonát.

Az úgynevezett belső tokos redőny rendszerekbe csapatunk az évek során nagy tapasztalatot szerzett az ilyen munkák kivitelezésében. Rendkívül fontos, hogy 5-6 fajta redőny tok típusban kizárólag csak a megfelelő műszaki tartalmat építjük be. Az ügynevezett őszvér vagy tákolt kivitelek hibája, hogy ezekben a redőny tokokban az elemeknek tengely tárcsa csapágy típusok felcserélése semmiképp nem ajánlott, mert ezek a redőny tokok nyugat Európában kifejlesztett piacvezető technológiák, ezért a legóhoz hasonlóan illeszkednek egymásba az alkatrészek. Ezek felcserélésével nem kapunk hosszú távú kiváló minőséget.