Lakásfelújítási támogatás 2021
Minden, amit a részletekről tudni kell...

Gealan profilok - AblakPláza Nyílászáró Szakkereskedés

Gealan profilok

Gealan S 8000 IQ ablakrendszer


Ez a rendszer választ ad az energiatakarékossági rendelkezések követelményeire, azaz az épületek hőszigetelésének javítására. Hogy ezeknek az előírásoknak megfeleljen, az új ütközőtömítéses rendszer hatkamrás kiképzéssel és 74 mm-es beépítési mélységgel rendelkezik, a profilokban a plusz kamrák hatásosan csökkentik az energiaveszteséget és a hőszigetelő üvegezéssel együtt kellemes klímát biztosítanak a lakásban.

De nem csupán jól szigetel. Az acélmerevítés hajlítási szilárdsága igen magas, ami javítja a profil stabilitását.

Kérésre számos színben vagy élethű fadekorfóliában is elérhető.

Gealan S 9000 ablakrendszer


Az új S 9000 rendszert jellemzi a nagy beépítési mélység (82,5 mm), a tok és a szárny hat profilkamrája, a három szintű tömítésrendszer ütközőtömítéssel, és az innovatív STV® technológia. Ezek garantálják a kiváló hőszigetelést és statikai stabilitást.

Kezdettől fogva az Uf 0.92 W/m²K érték elérése volt a fejlesztés célja és ezzel együtt a passzívház-alkalmasság. Ez a rendszer kialakításában szerepet játszó innovatív részletek összeadódásával valósult meg.

Kérésre számos szín- vagy fadekorfóliában is elérhető.

Három rétegű üveg alkalmazható 52 mm vastagságig

STV® technológia alkalmazása a nagyobb stabilitásért

Intelligens, 3 szintű tömítéskoncepció (közép- és ütközőtömítéssel, mely védi a vasalat elemeit a behatoló nedvességtől)

Nagyon jó hő- és hangszigetelés a 6 kamrás felépítésnek, és a tok és szárny 82,5 mm beépítési mélységének köszönhetően

Gealan S 9000 HST emelő-toló rendszer


Az emelő-toló ajtórendszer lehetővé teszi, hogy sok fény áramoljon be házunkba, mégis egyben gondoskodnia kell az energiaveszteség minimalizárásáról is. A 82.5mm-es beépítési mélység, az 5 kamrás hőhíd, az IKD® szigetelőtechnológia és az akár 52mm-es vastagságú 3 rétegű üvegezés teszi lehetővé a 0.95 W/m²K hőáramlási koeficienst.

Az emelő-toló ajtó kimondottan érdekes megoldást kínál a családiház- tulajdonosok számára, akiknek így lehetősége nyílik, nagy helyiségeket az előttük lévő területtel: terasszal, balkonnal vagy kerttel összenyitni.

Ez azonban nem csak az új építéseknél lehet egy tervezési lehetőség, hanem a régi épületek felújításánál is lehetőséget kínál a lakókomfort minőségi emelésére. Fa-dekorációinkkal, vagy színeinkkel az ajtó garantáltan házának dísze lesz.

Gealan FUTURA ablakrendszer


A Gealan FUTURA® az S 9000 rendszer egyedi profilkombinációja. Biztosítja a passzívház-kompatibilis ablakrészek megépítését akár színesben is a WA-15/2-es IFT irányelv szerint, szabványos profilok és 2 mm-es acél merevítőelemek segítségével.

A bevizsgált Uf értéke 0.89 W/m²K, ami megerősíti, hogy kiemelkedő hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. A szárny mérete az STV® ragasztási technológiának köszönhetően legfeljebb 2,2 m lehet.

Igazolt IFT passzívház-alkalmasság

STV®-vel és standard acélmerevítéssel 2,2 m-es szárny­magasságig

Új építéshez és felújításhoz

Az S9000 rendszerplatformba integrált, az S9000 ütköző- és középtömítéssel kapható

A koextruziós eljárással színezett ablakok hosszú életű színtartó réteget kapnak, mely a karcolásoknak is ellenáll.